Jedini način da steknete prijatelje jeste da budete prijatelj. Vjerujemo da postojimo upravo iz tog razloga

Jedini način da steknete prijatelje jeste da budete prijatelj. Vjerujemo da postojimo upravo iz tog razloga

Kompanija Mil-Pop, sa sjedištem u Podgorici, uspješno posluje  više od 20 godina i svoju reputaciju lidera na teritoriji Crne Goreu uvozu, distribuciji i prodaji proizvoda gradi na vrijednostima kojima je dosljedna od samog osnivanja.

 

Poštujući tradiciju, vođeni vlastitom vizijom  i inicijativom, idući ukorak sa svjetskim trendovima izrasli smo u kompaniju koja ima prepoznatljiv identitet koja zadovoljstvo kupca stavlja kaoimperativ poslovanja.

 

Povjerenje su nam ukazali mnogobrojni inostrani i regionalni brendovi čije proizvode zastupamo  kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu na teritoriji Crne Gore.

 

Pri izboru brendova presudne su bile potrebe potrošača kao i najbolji odnos cijene i kvalitete.

 

U okviru lanca koji čini 16 maloprodajnih objekata, možete pronaći širok i raznovrstan asortiman kozmetike za njegu lica i tijela, profesionalniprogram za frizere,dekorativnu kozmetiku, program za bebe, parfeme, čarape, intimno rublje, kupaći kostimi i asesoar,bižuteriju,  kožnu galanteriju (torbe, novčanici, kaiševi, putne i poslovne torbe, koferi, obuća), igračake kao i kompletan sezonski program (plažni, novogodišnji,školski…).

 

Profesionalni kadar zaposlen u sektorima prodaje, nabavke, marketinga, logistike, spoljne trgovine, finansija, sektora za razvoj i informacioni sistem i pravne službe čini najveću pokretačku  snagu  koja  osigurava dugoročan napredak.

 

Kompanija trenutno broji preko 170 zaposlenih, a shodno ciljevima otvaraju se nova radna mjesta.
Tokom dugogodišnjeg poslovanja interesi naše kuće su neraskidivo isprepleteni sa interesima zajednice u kojoj poslujemo. Uzajamnopovjerenja prožima sve akcije koje smo kroz razne programe pružili našim potrošačima.

 

Upravo iz te želje, osnovali smo KLUB PRIJATELJA, pri čijem učlanjenju potrošač postaje vlasnik loyality kartice, koja omogućava prikupljanje bodova,  koji se  ostvaruju kupovinom u našim objektima.

BIZNIS KARTICA” namjenjena je u cilju unaprjeđenjanja i osnaživanja  partnerskih odnosa u kojima motivišemo pravna  lica i preduzetnike na sticanje i korišćenje  pogodnosti u vidu popusta u našim maloprodajnim objektima.

Tempo savremenog života ponekad naše želje ne usaglašava sa trenutnim mogućnostima.Kako bi podržali naše korisnike i olakšali im kupovinu, podjelili smo teret obaveza uvođenjem beskamatne „KREDITNE KARTICE“ sa mogućnošću plaćanja na šest mjesečnih rata.

„POKLON KARTICA“ – Mil-Pop preporučuje ovu karticu za sve važne životne trenutke ispunjene radošću kao prikladan dar. U skladu sa mogućnošću, uplaćuje se i  novčani iznos.

Planirajte kupovinu i uštedite prateći naše stalne AKCIJE, popuste, promocije, prezentacije, nagradne igre i ostale aktivnosti.

Izaberite i učlanite se u naš klub prijatelja i ostvarite dodatne popuste.

Budimo Vaš najbolji izbor!