Bez obzira na modu, koja se iz godine u  godinu mijenja, uvijek se držite pravila da ne mijenjate previše prirodan oblik vaših obrva, jer upravo takav oblik vam najbolje pristaje i na taj način ćete, bez obzira na aktualne modne trendove, s obrvama koje lijepo uokviruju vaše lice i ističu njegove crte, sigurno uvijek biti u trendu.

Kad smo kod obrva, stigao je novi Revlon proizvod koji je već postao beauty hit! Riječ je o odličnim olovkama za obrve (u tri super nijanse) koje savršeno pristaju plavušama, brinetama, ali i crnkama. Mene lično oduševljava činjenica da samo tri nijanse (blond, soft brown i dark brown), pokrivaju potrebe svih žena.
Posebnost ovog proizvoda ogleda se u tome što Revlon ColorStay ™ olovka za obrve upotpunjuje, definiše i ukrašava obrve u dva jednostavna koraka: s jednim krajem (na kom se nalazi boja) najprije popunite i oblikujte obrve. Novi luk obrve omekšajte četkicom koja se nalazi s druge strane ovog proizvoda. Ono što dodatno oduševljava je dugotrajna, vodootporna formulacija proizvoda, koja je postojana 24 sata. Iz tog razloga, obrve više neće biti iste, a ovu fenomenalnu olovku obožavaće i plavuše i brinete! Nove Revlon olovke za obrve možete pronaći u Mil-Pop prodajnim objektima.

Preuzeto sa sajta : chiwelook.me