Distribucija i snabdijevanje

Mil Pop posjeduje razvijenu distributivnu mrežu koja osigurava pokrivenost svih kupaca na cjelokupnoj teritoriji Crne Gore. Tome posebno doprinose brojni visokokvalifikovani brend menadžeri i agenti prodaje na terenu, sa jasno definisanom logistikom i razvijenim, modernism voznim parkom. Znanje i iskustvo u spoju sa ambicijom i inovativnošću novog i mladog tima rezultirali su većim brojem inostranih brendova na našem tržištu, čiji smo generalni zastupnici.

Renomirani brendovi čine naš poslovni portofolio bogatim. Ukazanim povjerenjem zastupamo, uvozimo i distribuiramo proizvode i pružamo prodajne i logističke usluge.

Ono što je zajedničko svim brendovima i proizvodima koji se nezavisno o namjeni i proizvođaču, nalaze u Mil-Pop-ovim prodajno-distributivnim centrima je kvalitet. Kvalitet koji je ujedno naš glavni i osnovni cilj, protkan je u svim segmentima poslovanja.

Mil-Pop upravo na tom principu tačnosti, kvaliteta i kontinuiteta isporuke ima uspostavljene dugogodišnje poslovne odnose sa velikim brojem preduzeća u Crnoj Gori, sa kojima njeguje pouzdanu i ravnopravnu saradnju.