O nama

Kompanija Mil-Pop je porodična firma, osnovana je 1997.godine, sa sjedištem u Podgorici. Osnivač kompanije je Nebojša Popović, koji se privatnim biznisom bavi više od 30 godina. Svojim predanim, napornim, dugogodišnjim radom, upornošću i spremnošću na promjene i prilagođavanje zahtjevima savremenog tržišta, zajedno sa svojim saradnicima učinio je da kompanija Mil-Pop postane ono što jeste – sinonim za kvalitet.

 

Mil-Pop, od samog osnivanja pa do danas, ima razvijenu sopstvenu maloprodajnu i veleprodanju mrežu. Prvi maloprodajni objekat je otvoren 1997.godine, nakon čega poslovanje kreće uzlaznom putanjom. Do danas, kompanija je otvorila 18 maloprodajnih objekata širom Crne Gore.

 

Počevši od 2010.godine, izgradili smo kompleksan sistem lojalnih kupaca, a trenutno radimo na osavremenjivanju sistema i pristupa potrošačima putem najnovihih tehnologija. Potvrda da se Mil-Pop brine o svojim kupcima je kako bogat i raznovrstan asortiman i nivo usluge, tako i specijalni popusti namijenjeni lojalnim potrošačima. Mil-Pop je organizator i brojnih humanitarnih akcija.

 

  1. godina smatra se prekretnicom u poslovanju i razvoju Mil-Popa. Naime, te godine, kompanija je otvorila 5 novih maloprodajnih objekata, počeli smo da radimo na osavremenjivanju imidža, poboljšanju kvaliteta usluge i vizuelnog identiteta, a sve u cilju stvaranja prijatnog ambijenta i ugodnog osjećaja trgovine u našim objektima.

Iste godine, kupili smo i opremili novi, moderniji magacinski prostor, u krugu bivseg Titexa, a uveli smo i informacioni sistem sa savremenim softverom, koji u svom sastavu ima “Warehouse Management System” (WMS) program, za upravljanje zalihama i kontrolu procesa rada. U planu razvoja je uvođenje novih informacionih tehnologija, kojima ćemo usavršavati naše poslovanje i ići u korak sa savremenim zahtjevima potrošača.

 

MALOPRODAJNI OBJEKTI

 

Mil-Pop-a trenutno ima  18 maloprodajnih objekata koji se nalaze na teritoriji Podgorice, Nikšića, Budve, Bara i Kotora.

U svojim maloprodajnim objektima Mil-Pop nudi širok i raznovrstan asortiman više i niže cjenovne kategorije kozmetike, dekorative, parfema, profesionalnog programa za frizere, čarapa, intimnog veša, kupaćih kostima, kožne galanterije i igračaka.

Naša kompanija, kao distributer prepoznatljivih svjetskih brendova poput: Golden lady, Ilirija, Alma Ras, Revlon, Gosh, BellaOggi, Kost, Lormar, Aris, Subrina, Ovnak, Byphasse, La rive, Dr Colić, Pantenol, Londessa, General Trade i mnogih drugih, čini ove asortimane dostupne našim potrošačima po pristupačnim cijenama.

 

DISTRIBUCIJA I SNABDIJEVANJE

Mil Pop posjeduje razvijenu distributivnu mrežu koja osigurava pokrivenost svih kupaca na cjelokupnoj teritoriji Crne Gore. Tome posebno doprinose brojni visokokvalifikovani brend menadžeri i agenti prodaje na terenu, sa jasno definisanom logistikom i razvijenim, modernim voznim parkom. Znanje i iskustvo u spoju sa ambicijom i inovativnošću novog i mladog tima rezultirali su većim brojem inostranih brendova na našem tržištu, čiji smo generalni zastupnici.

Mil-Pop upravo na tom principu tačnosti, kvaliteta i kontinuiteta isporuke ima uspostavljene dugogodišnje poslovne odnose sa velikim brojem preduzeća u Crnoj Gori, sa kojima njeguje pouzdanu i ravnopravnu saradnju.

 

KADROVI

Bogatstvo naše kompanije ne mjeri se ostvarenim profitom, već kvalitetom kadrova, odnosno motivisanošću pojedinca da da lični doprinos na putu ka zajedničkom cilju. Posebnu pažnju posvećujemo  odabiru kadrova i njihovoj kontinuiranoj edukaciji. U tom cilju, konstantno organizujemo raznovrsne obuke i seminare za zaposlene, na kojima renomirani regionalni predavači prenose svoja znanja i iskustva. Namjera je poboljšanje kvaliteta usluge prema potrošaču, kao i razvoja zaposlenih na poslovnom i ličnom planu, čime ostvarujemo bolje rezultate i u organizacionom dijelu i u samom pristupu tržištu.

Kompanija trenutno broji preko 170 zaposlenih, a shodno ciljevima, otvaraju se nova radna mjesta.

Profesionalni kadar zaposlen u sektorima prodaje, nabavke, marketinga, logistike, spoljne trgovine, finansija, sektora za razvoj i informacioni sistem, pravne i službe za ljudske resurse, čini najveću pokretačku  snagu  koja  osigurava dugoročni napredak.

 

TEMELJNE VRIJEDNOSTI MIL-POP KOMPANIJE:
– Međusobno uvažavanje i poštovanje svih zaposlenih
– Integritet,poštenje,transparentnost
– Fleskibilnost,brzina,pro-aktivnost
– Inovativni i kreativni način rješavanja problema
– Rast pojedinca sa rastom kompanije

 

MISIJA KOMPANIJE

Mil-Pop je postavio visoke standarde trgovine: uvijek kvalitetna i raznovrsna ponuda po povoljnim cijenama. Ugođaj kupovine je ono čemu se posvećuje posebna pažnja.

Poštovanje i praćenje zacrtanih standarda je princip na putu našeg rasta i razvoja. Moto kompanije “Mil-Pop, ono što prija”, ujedno ukazuje na to da je naš glavni prioritet zadovoljan kupac, kojeg će Mil-Pop uvijek da asocira na lijepo i koji će uvijek rado da se vraća.

Na temeljima povjerenja i odgovornosti prema kupcima, zaposlenima, partnerima ali i zajednici u kojoj živimo i radimo uz već postavljene standarde kvaliteta, naša misija od osnivanja do danas je da otkrivamo, razvijamo, unapređujemo  i savladavamo vlastite ciljeve i granice. Osrednjost je neprihvatljiva, a kada je u pitanju kvalitet- mjesta za kompromis nema.